4| | |http://farahinpmyalys.blogspot.com/

Monday, 28 February 2011

Anwar Hadi

bahasa eeww~
Yeah~
Babe, sebenanye dah lapok ditelan zaman dah pasal Anwar Hadi ni. dia ni tip top dohh. Video dia yg aku tgk semue lawak n boleh pakai. Sape yg tak penah tgk tu, korang bolelah tgk gelagat dia nieww~
Video atas ni ditujukan utk golongan yg memakai bahasa eeww lah especially. :3


Serious mamat nih boleh buat aku senak perot doh. HAHA. nah layan lagi 1 vid ni...

FB ends n Ana Raffali


Apa2 pon, aku suke dia speaking laju2. *tetibe

P/S: Silalah minat dia ni. T_T

No comments: